Logo > Etusivulle   Hallinto   Autopaikat   Historiaa   Linkkejä  
Ajankohtaista

Perustietoa

Aluekartta

Isännöinti/
toimitusjohtaja


Hallitus

Yhtiökokous

Yhteystiedot

Yliskallion alueen opaskartta / Julkinen liikenne

Yliskallion Huolto Oy omistajiin kuuluu kaikki kartalla näkyvät taloyhtiöt, paitsi osoitteessa Köökarinkuja 3 ja Koirasaarentie 1 olevat talot.

Yliskallion Huolto Oy:n paikoitusalueet ja aluekartta

Aluekartta (Aluekartta - katso ylempää!)

Yliskallion ja lähialueen pysäkit + aikataulut
M --> =metrosta / --> M =metroon päin
Pysäkki Osoite Pysäkkinumero
M --> / --> M
Isosaarentie Isosaarentie 4093 / 4094
Jussaarenkuja Isosaarentie 4091 / 4092
Reposalmentie
LS-kirkko
Reposalmentie 4125 / 4126
Koulutanhua
LS- terveysasema
Reposalmentie 4123 / 4124
Yliskyläntie,
LS- ostoskeskus
Kuvernöörintie
LS- ostoskeskus
4089 / 4090

Miten Yliskallioon pääsee julkisella liikenteellä? -
Reittiopas + mobiili Beta Reittiopas

HSL:n REITTIOPPAAT

Parhaiten YLISKALLIOON tulo ja lähtö selviää eri ajankohtina käyttämällä apuna internetin Helsingin seudun liikenteen (HSL) REITTIOPASTA . Voit myös jo nyt kokeilla sen uusinta Beta-versiota, joka sopii erityisesti mobiili- käyttöön. Matkapuhelimesta voit myös seurata matkasi edistymistä reaaliajassa, jos matkapuhelimessa on gps- toiminto päällä. Merkkikuvio seuraa kartalla puhelimen käyttäjän liikkumista matkustettaessa kartan alkupisteestä määränpäähän ja opastaa myös vaihtotilanteissa oikeaan suuntaan.
Ne kertovat reitin valitsemanasi ajankohtana lähtöpaikan osoitteesta tulopaikan osoitteeseen lähimmiltä pysäkeiltä perille koko Helsingin seudun liikennöinti- alueella.

Laitetaan alle oheen pari linkkiesimerkkiä REITTIOPPAAN Jussaarenkuja- Herttoniemi, metroasema matkasta, juuri tällä kellonlyömällä:

Herttoniemi, metroasema - Jussaarenkuja 1 --> ( Beta- versio REITTIOPAS )

Jussaarenkuja 1 - Herttoniemi, metroasema --> ( Beta- versio REITTIOPAS )

(HUOM! Yöliikenteessä ja muutenkin kannattaa vaihtaa lähtö- ja määränpään osoitteet oikeiksi, koska silloin saat selville reittivaihtoehdot oikein lähdöstä perille asti.)

Pysäkkikohtaiset aikataulut

Bussipysäkkikatosten seinillä näet myös pysäkille pysähtyvien bussien ohiajo-aikataulut.

Pysäkkikohtaiset aikataulut saat myös esiin viereisen taulukon pysäkkinumero- linkeistä, josta voit katsoa tai tulostaa lähipysäkkisi bussien ohiajo-aikataulut itsellesi!
(LS- = Laajasalo)

Bussiaikataulut

Alueelle pääsee päivä- ja iltaliikenteen aikana Herttoniemen metroasemalta busseilla n:t  84 88 ja yöliikenteessä Rautatientorilta lähtien 85N, jotka kaikki kulkevat Isosaarentietä ja pysähtyvät Jussaarenkujan- sekä Isosaarentien pysäkeillä, lähellä Köökarinkujaa.

Kirkkosalmentielle ja sieltä muualle alueellemme pääsee myös kävelysiltaa pitkin ostoskeskuksen pysäkeiltä busseilta: 84 85 ja 85B 86 ja yöliikenteessä Rautatientorilta lähtien 86N.

Bussi n: 89 päätepysäkki on Reposalmentiellä kirkon vieressä.

Lähilinjan bussit n: 802 liikennöivät Itäkeskus (M) (Itis) - Jollas välillä.

Lähilinjan 802 bussipysäkkeinä tulevat olemaan kaikki Isosaarentien pysäkit 1.1.2015 alkaen. Niiden pysäkkiaikataulut näet myös viereisen taulukon ko. pysäkin numeroa klikkaamalla.

Lähilinjojen bussit ottavat kyytiin pysäkkien- ja niiden väleiltäkin, jos liikennesäännöt tai liikenne eivät estä niitä pysähtymästä muuallakin, kuin bussipysäkeillä. HUOM! Myös sivukaduilta.

HUOM! Aikatauluista pääset reittikarttoihin ja pysäkkiluetteloihin!

Sivu päivitetty 25.12.2016

Sivun alkuun